om oss

Välkommen till www.minosweden.com som tillhör Mino Store Trade LTD, är tillverkare av kläder med 10 års erfarenhet av OEM / ODM. Vår fabrik är 35.000 kvadratmeter med över 1000 anställda och de viktigaste produkterna är nike, timberland skor, och så vidare. Vi har etablerat ett djupt samarbete med några av de världsberömda företagen, som världens största återförsäljare Walmart, den berömda online-affären Ebay, den världsberömda gåvahandlare Disney-kommittén. Vi har också en rik erfarenhet för global detaljhandel och grossisthandel.


Beläget i New York, ligger www.minosweden.com bredvid ett av världens snabbast växande område, norr om Amerika. Vi har stabila köpkanaler som kan erbjuda över 5000 olika konsumentprodukter. Vi är dedikerade till att erbjuda konkurrenskraftiga priser och god kvalitet till våra kunder. Hjälp kunden att hitta lämpliga produkter till favoritpris är vår anda. / p>


Våra fördelar:


1. Professionell tillverkare

Vi har flera produktionsbaser i kläder, samlar över 3000 anställda och ett professionellt R & D-team, vilket gör att vi har starka tillverkningsförmågor.

2. Hög servicekvalitet

Vi anser att kundtjänst är vårt nyckelarbete och försöker överträffa kundernas förväntningar. Och vi har mer än 4 års dyrbar erfarenhet i utomeuropeisk export. Vi förstår behoven på hela marknaden och är alltid i stånd att ge köpare de senaste produkterna för sina olika regioner. Dessutom utvecklar vårt designteam konsekvent och förbättrar varje sery och är alltid på utsikterna för önskvärda nya föremål.

3. Hög produktkvalitet

Produktkvalitetsstandarder garanteras. De flesta av våra produkter har gått ISO 9001 internationellt kvalitetsstyrningssystem. De producerade alla med bästa råa och bearbetade material och avancerad teknik. Varje produkt måste passera strikt kvalitetsinspektion före försäljning, inklusive stötdämpande test, batteritest och så vidare.

4. Konkurrenskraftigt pris

Vi är belägna i Hangzhou och Fuzhou, var är silkebasen i Kina, äger rikliga råvaror och gör massproduktion. I det här fallet kan vi erbjuda våra kunder lågprisprodukten med hög kvalitet.

Vi hoppas verkligen att samarbeta med kunder från hela världen. Om du är intresserad av våra produkter, var god kontakta oss. Du kommer att ha stort förtroende för våra produkter.

Vårt Vision

En direkt exporteringsplattform

Vi försöker ge globala köpare en engångstjänst. Genom att utnyttja de senaste kläderna, klänningen, tröjorna och integrerade leverantörskedjelösningarna, säkerställer vi att vi behåller en transparent, effektiv och kostnadseffektiv operation för att säkerställa att kunderna får maximal konkurrensfördel.

Vår uppgift

Vi strävar efter att maximera värdet för våra partners

Genom att strategiskt integrera våra resurser och silkeslösningar strävar vi efter att på lång sikt uppnå högsta värdet för våra investerare, köpare och tillverkare.